Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder olika betalningslösningar via Klarna till företag och privatkunder. Som företag har ni även möjlighet att få faktura samt E-faktura utställd av Conrad elektronik. Dessa valmöjligheter hittar ni i vår checkout när ni beställer. Se nedan för detaljerad information. 

KLARNA

Vid köptillfället görs en kreditprövning via Klarna som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post. För frågor kring hur du betalar din faktura eller kreditbedömningen, vänligen kontakta Klarna Kundservice.

  • Klarna kortbetalning - Betala direkt med Visa, Mastercard, AMEX eller Swish. OBS! ingen kreditupplysning tas i samband med kortbetalning/Swish. 
  • Klarna - Få först, betala sen. När du väljer att betala med faktura erbjuderKlarna dig möjligheten att betala 14 dagar från dess att vi skickat varorna. 
  • Klarna - Köp nu, betala om en månad. Betala i slutet av nästa månad till 0% ränta. Förfallodatum infaller 28 dagar räknat från dagen butiken skickar din beställning och anges på en kontofaktura som skickas till din e-postadress. 39 kr per order tillkommer i uppläggningsavgift.
  • Klarna - Månadsfaktura. Månadsfaktura är en pågående tjänst som tillhandahålls av Klarna och som samlar alla köp du gör under en månad (förutom köp som omfattas av en Butiksspecifik Månadsfaktura - om du anslutit dig till den tjänsten) på en och samma faktura.
  • Klarna - Dela upp. Detta är betalsättet för dig som vill dela upp din betalning över en kortare period. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.
  • Klarna - Direktbetalning. Med Klarnas Betala direkt kan du genomföra en betalning från ditt bankkonto. Du kan betala med kort där pengarna reserveras direkt av Klarna och dras när Conrad skickat din beställning. Vid banköverföring drar Klarna pengarna inom cirka två bankdagar.

Faktura för företag via Conrad Elektronik

Denna lösningen erbjuds till våra företagskunder. Conrad kommer då att göra en kreditupplysning för godkännande. Vi tar en administrativ avgift på 25 kr för detta. Betalningsfristen är 30 dagar netto om inget att är överenskommet. Dröjsmålsränta enligt räntelagen (SFS 1975:635) tas ut vid försenad betalning.  

E-faktura

Vi erbjuder E-Faktura om du är firmakund, kommun eller myndighet. Önskar du att vi skickar en E-faktura, beställer du som vanligt på hemsidan mot faktura.

När beställningen är genomförd och du har fått en bekräftelse på köpet, behöver du skicka ett mejl med ditt ordernummer till sales@conrad.se

Vi jobbar på en smidigare och automatiserad lösning men i dagsläget måste man tyvärr mejla oss med information varje gång E-faktura önskas. Vi återkommer med mer information när detta är löst.