Var ligger era butiker?

Vi har inga fysiska butiker i Sverige. Conrad är en B2B platform med mer än 90 års erfarenhet och filialer i 14 länder i Europa. Med ett komplett tekniskt sortiment på mer än 750 000 produkter kan vi uppfylla dina behov.

Vi kan hjälpa dig med allt, oavsett om du vill beställa via vår hemsida, vårt offertverktyg eller via en automatisk länk till dina egna system. Som inköpare kan du dessutom dra nytta av olika fördelar och tjänster som vi erbjuder.

Är du företagskund och vill bli kontaktad? Vi kontaktar dig samma dag.
Du kan kontakta oss på: sales@conrad.se.
Vår säljavdelning ger dig personlig service med offerter, beställningar, produktfrågor, specialbeställningar eller partneravtal.
 

 • Personlig service
  Kontakta vår säljavdelning om du vill ha hjälp med din order, specialbeställningar eller andra frågor rörande produktsupport.
   
 • Offerter
  Kontakta vår säljavdelning för offert om du tänker lägga en stor beställning. Vid stora försäljningsvolymer och blankoavtal lämnar vi gärna en skräddarsydd lösning som möter dina behov.
   
 • Partneravtal
  Vi skräddarsyr våra partneravtal så att de passar era behov. Ta kontakt med vår säljavdelning redan idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig.
   
 • Produktlokalisering
  Letar du efter en produkt som inte finns i vårt sortiment? Hör av dig till vår säljavdelning så kan vi genom våra lokala och globala leverantörskontakter hjälpa dig att hitta det du letar efter.
 Vill du veta mer? Läs mer om oss här.