Ångerrätt - Öppet köp 30 dagar.

Varje beställning som du gör hos oss har en 30-dagars öppet köp från den dagen du mottagit varan.

Ska du returnera en vara? Du returnerar din vara till oss utan kostnad. Registrera din retur online och följ instruktionerna för att skicka ditt paket kostnadsfritt.

Registrera ångrat köp och ladda ner fraktsedel här.

Vi erbjuder att hämta tunga försändelser hos dig. Kontakta vår kundservice för att boka en upphämtning.

 

Förpacka produkten väl och returnera den i originalförpackning. Vid ångrat köp av set-artiklar måste alla produkter som ingår i detta set returneras för att en retur skall kunna genomföras. 

Returnera genom att göra ett av följande:

 

Returen behandlas inom 14 dagar från det att paketet lämnats in/hämtats av UPS. Din retur behandlas i vårt lager i Tyskland. OBS! Behåll det fraktbevis som du får vid registrering av ångerrätt tills din retur har behandlats.

Så snart vi mottagit din retur i vårt lager skickas en bekräftelse via e-post med mer information om din retur. Har du inte fått något mejl från oss efter 14 dagar? Vänligen kontakta oss så undersöker vi det åt dig.

 

Värdeminskningsavgift

Om följande produkter öppnas och används kan det leda till en betydande värdeminskning. Detta innebär att du som kund möjligtvis inte blir återbetalt det fulla värdet då vi inte kan sälja produkten vidare. Dessa produkter minskar i värde om de används:

Patroner
Toner
Batterier
Byggsatser
Följande är undantagna från ångerrätten:

Programvara som kan kopieras / DVD:er / CD:er, vars försegling har brutits efter leveransen.
Produkter som har förseglats av hälsoskydds- eller hygienskäl och vars försegling har brutits efter leveransen, t.ex. öronproppar / in-ear handsfree headsets.
Anpassade kablar.


Produkten måste returneras inklusive dess tillbehör. Och, så långt det är rimligt möjligt, i den ursprungliga och oskadade förpackningen.

Vi rekommenderar att du tar bort dina egna inköpta produkter från artikeln (t.ex. batterier, minneskort). Conrad ansvarar inte för detta.